2013/12/09

the owls are not what they seem

Terve taas, olisin jo postunnut perjantaina, ellei maailman ihanin ihminen ois ottanu mun koneen virtajohtoa just ku olin saamassa postauksen valmiiksi, ja en ollut tehnyt sitä toki koko päivää.. Mutta nyt varmaan alkaa postauksia vähän useemmin tulla, varsinkin, kun saan muistikortinlukijan.

Tänä aamuna postimies Pate (se oli kyllä postinainen...) toi paketin, joka sisälsi juttuja, ja jutut olivat Ofelian obitsu ja lisäkädet, sekä käsivarret Konohalle. Ja nyt mulla on jo 3 täysin valmista nukkea, loput tulee jouluna toivonmukaan valmiiksi.

Koleelta kissaltakin (cool cat) on tullu tilattua, parit silmät ja muutama vaatekapale (pääasiassa sukkahousuja jotka maksoivat puolet koko paketista), mutta se ei oo vielä tullu, tulee joskus reilun kuukauden sisällä, toivottavasti ennen joulua.

Ja kaikken paras juttu neljä ever, sain uuden kameran, Nikon D3200, ja se on ihana. Tosin en osaa vielä kuvata sillä, mutta kyllä mä joskus opin... :D


Nää kuvat on jumbon miitistä 31.11, ja en saanu lähestään kaikista nukeista kuvia. Nää on otettu mun uudella kameralla, ja on siks pieniä koska niiden laatu on sanonko mistä, ja tarkennukset myös siellä samassa paikassa.
 joku vähän rakastu...
 Haluun Raikolle tollasen söpsön peruukin...

aplodit muuten sille joka tajuu otsikon

9 kommenttia:

 1. Ihana postinki, suloisia kuvia c:

  VastaaPoista
 2. Haha, muillakin on ollut ongelmia kuvien siirron(?) kanssa! Itsekin pystyn nykyään postaamaan kun minulle ostettiin muistikortinlukija :D Mutta niin, ihania nuo kuvat, kaikki nuket ovat todella suloisia :3

  kupillinenkaakaota.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni taas kamera ei oikeen suostu toimimaan mun tietokoneeen käyttöjärjestelmässä, niin pakko ostaa muistikortinlukija että saa kuvat suoraan siirrettyä omalle koneelle.

   Poista
 3. OOOO uusi kamera !!! Lauantain pitäs btw käydä meille, mut en lupaa viel varmaksi… ;-) Onnea valmiista nukeista mörköseni ♥

  VastaaPoista
 4. kivoja kuvia ja ihania nukkeja<3<3<3

  VastaaPoista
 5. Onnittelut uudesta kamerasta ^-^

  VastaaPoista