2013/12/25

Hyvää joulua kaikille!

Hyvää joulua!

Eh, itelläni tää joulufiilis ei kyllä oo mitenkän huipussaan kun oo kuumeessa ja luntakaan ei oo. Toisaalta mä kyllä tykkään tästä harmaudestakin. Mun cool catin paketti tuli tossa reilu viikko sitten, aivan ihana. Älysin tässä ihan äsken että olin tilannu 2 chipit viivoilla, mutta sain ne ilman, mutta enpäs mä nyt siitä välitäkkään kun älysin senkin vasta nyt (tykkään enemmän noista viivattomista oikeestaan). Muuten oikeen hyvää palvelua. Kuvissa näkyy vähän sieltä tulleita juttuja. Nää kuvat on vähän isompia kun yleensä, levensin blogia vähän, että ne mahtu. :D

Kuvat on aika rakeisia, koska en oo päässy ulos kuvailemaan, mut antaa mennä tän kerran.

En aatellu noita chippejä oikeesti Raikolle, mut päätin kokeilla, ja noi sopii ihan täydellisesti. Tollaset ihme glitterjutut. Raikokin on ollu mulla jo vuoden, siistii.
Kuvat noista neidästä ihan vaan koska oli pakko. Ofelialla on päällään cool catista tullu paita ja sukkahousut joista näkyy vaan ihan vähän. Ja toi merlin rusetti jonka sain Hertalta, kiitos paljon, rakastan sitä. :o

Tadaa, uusi nukkeni, Lyyra, malliltaan Sfoglia. Oon täysin rakastunu. Ostin sen jo syyslomalla (pelkkänä päänä, ilman mitään stockkeja), joululahjaks sain peruukin (se on ihana vaikka vähän ylipitkä onkin) ja obitsun, chipit tuli cool catilta kans.
Suurin osa varmaan jo ties sen olemassaolosta, ja osa saattokin jo huomata kun päivitin noi kuvat flickriin äskettäin.
 Mitäs mieltä olette?

Seuraavaks aattelin läntätä tänne pari Konohan kuvaa jotka on jääny välistä ja Tadasea ja Siriusta, joka on jääny hyvin vähälle huomioille viimeaikoina rikkinäisen vartalonsa vuoksi, mut joululahjaks sain uuden. Ja tadasella tosiaan on myös uudet chipit ja peruukki.

Seuraavaan kertaan ~

11 kommenttia:

 1. Ooooi , onnee uudesta nukesta ja ihania kuvia !

  VastaaPoista
 2. LYLYLYLYYRAAA PIILOSTAAASIII POIS LYLYLYYYRAAA~! kaunis laulu joo <3 :) Mut onnee uudesta (vanhasta) nukestas c::

  VastaaPoista
 3. Ei kestä kiittää rusetista. Lyyra on tosi kaunis ja sen nimi on täyttä rakkautta :o ♥ Toki kaikki muutkin, etenkin Raiko pieni apinakorva uusilla chipeillään!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia <3 Onnee uudesta nukesta >u<

  VastaaPoista
 5. Aivan uuuupeita kuvia & suloisia nukkeja ! n w n

  VastaaPoista
 6. Awww, täydellinen Lyyra ja ihanat kuvat! ♥

  VastaaPoista
 7. Lyyra on Ihana!<3<3<3 ja kivoja kuvia

  VastaaPoista