dolls

Nuket saapumisjärjestyksessä. Nää tehdään valmiiksi sitämukaa kun jaksan ja on aikaa. (huom, kannattaa laittaa nuo nukkejen themet päälle kun lukee nukkeprofiileita ja shaulalla ja ainalla saa kans kattoa noi subit jos kiinnostaa :3)

Konoha
Malli: Pullip Lunatic Queen
Cancanin peruukki, Obitsu 27cm SBH-S
Nimi: Konoha Tooru Ito
Syntymäpäivä: 2.9
Ikä: 17
Luonne: Konoha on vaatimaton ja erittäin epäsosiaalinen, hän ei juurikaan puhu ja viihtyy yksin. Konoha on jollain tasolla masentunut. Suhtautuu ihmisiin erittäin epäilevästi ja ei luota juuri kehenkään. Ei osaa tunnustaa huonoja puoliaan eikä suoustu myöntämään virheitään.
 Muuta: Konoha opiskelee filosofiaa ja tähtitiedettä. Hän rakastaa teetä ja leipomista. Konoha käyttää piilolinssejä, oikeasti hänen silmänsä ovat harmaansiniset. Konoha vihaa kesää ja pelkää rokotuksia ja neuloja.
Theme:
Raiko
raiko - lipoca
Malli: Dal Lipoca
Cancanin peruukki, Obitsu 23cm SBH-S, Cool Catin eyechipit

Nimi: Raiko Yui Mizumi
Syntymäpäivä: 12.12 
Ikä: 12
Luonne: Raiko on erittäin pirtsakka ja yli-innokas. Hän on todella paha suustaan ja saakin näin ihmiset yleensä karkoitettua ympäriltään, hänellä on myös kyky nähdä nämä asiat paremmin kuin muut. Raiko myös tunnistaa valehtelijat paremmin. Hän pelkää toisinaan olla oma tyttömäinen itsensä, sillä vanhemmat olisivat halunneet pojan ja koittivat kasvattaa Raikon mahdollisimman poikamaiseski.
 Muuta: Raiko rakastaa vaaleanpunaista, liilaa ja pinkkiä ja pastellivärejä. Raiko tahoisin näyttelijäksi, ja tanssiminenkin on ihan kivaa. Hänellä on myös paljon pehmoleluja joiden seassa nukkua.
Theme:Tadase
tadase - mad hatter du jardin
Malli: Taeyang Mad Hatter Du Jardin
Leeken peruukki, Obitsu 28cm slim, Cool Catin eyechipit

Nimi: Tadase Hikaru Deloi
Syntymäpäivä: 24.12 
Ikä: 18
Luonne: Tadase on avoin ja ystävällinen. Hän ei koskaan haluaisi satuttaa ketään tai sanoa pahasti, mutta on myös hyvin rehellinen, joten päätyy sanomaan asiat yleensä niinkuin ne näkee, mutta erittäin hienovaraisesti. Tadase on seurallinen ja luottavainen, täten erittäin helposti huijattava.
 Muuta: Tadase rakastaa kaikkea makeaa.
Theme: Ofelia
 
Malli: Pullip Rovam
Cancanin peruukki, Obitsu 27cm SBH-L, ixteen oliivinvihreät eyechipit

Nimi: Ofelia Loivissa
Syntymäpäivä: 29.3
Ikä: 23
Luonne: Ofelia on paha suustaan. Suorasanainen eikä koskaan mieti mitä on sanomassa. Ofelia ei suhtaudu kehenkään aluksi kovin mukavasti, mutta alkaa hiljalleen lämmetä uusillekkin ihmisille.
Muuta: Ofelia on haamu, kummitus, aave, miksi ikinä tahtookaan kutsua. Omaa paikkaansa maailmassa etsinyt Ofelia kuoli auto-onnettomuudessa.
Theme: Sirius
 
Malli: Cocco (obitsu)
Mimiwoon musta lyhyt peruukki, obitsu 11cm, mimiwoon harmaat lasisilmät

Nimi: Sirius
Syntymäpäivä: 9.6
Ikä: 4
Luonne: Ujo ja varovainen. Sirius ei ole kovin hyvä puhumaan ja lauseiden muodostaminen on hännelle hyvin vaikeaa. 
 Muuta: Sirius rakastaa mekkoja ja kukkasia. Toisinaan hän on myös maalannut tähtiä ja on hyvin taitava siinä. Sirius rakastaa myös Totoroa.
Theme:Lyyra
 
Malli: Pullip AP Sfoglia
Leeken ylipitkä ruskea peruukki, Cool Catin eyechipit, Obitsu 27cm SBH-M
 
Nimi: Lyyra Gwin
Syntymäpäivä: 17.10
Ikä: 19
Luonne: Lyyra on luotettava, ja tunnollinen, myös hyvin alistuvainen ja tekee aina asiat mitä muut käskevät, eikä uskalla ilmaista omia mielipiteitään tai tunteitaan. Lyyra ei ikiä kysy tai kyseenalaista mitään. Lyyra on kasvatettu olemaan yksin ja hiljaa, mutta hän on hyvin sosiaallinen. Hän on myös jostainsyystä hyvin mieleenpainuva.
 Muuta: Lyyra on taitava ompelemaan ja tekemään ruokaa, hän rakastaa pitsiä. Lyyra pitää myös pienistä lapsista. Hän on nuorempana sairastanut anoreksiaa ja edelleen miettii syömisen lopettamista, muttei tahdo.
Theme:
 Aina
aina - chenille du jardin
Malli: Dal Chenille Du Jardin
Crobidolls'in ocean blue-peruukki

Nimi: Arina Satoko Aina
Syntymäpäivä: 24.06
Ikä: 11
Luonne: Aina on vetäytyvä ja hiljainen. Sanoo tuskin koskaan sanaakaan. Hän on tyhmä, omalla, kömpelöllä ja suloisella tavallaan.
 Muuta: Aina on kokenut kovia, siirretty kasvattiperheestä toiseen. Aina haluaa olla aikuisena astronautti.
Theme:
Shaula
shaula - ddalgi
 Malli: Pullip Ddalgi
Lutsin peruukki, kissankorvat

Nimi: Shaula
Syntymäpäivä: 01.07
Ikä: 18 ?
Luonne: Luonteeltaan Shaula on utelias, varomaton, uhkarohkea. Toisinaan hieman liian hyväuskoinen. Ihmisiä kohtaan varautuva, mutta erittäin sosiaallinen. Keskustellessa aina äänessä. Kiintyy ihmisiin helposti.
 Muuta: Shaula on kasvanut Venetsian kaduilla varastellen turisteilata, muiden orpojen lapsien kanssa. Hän ei tiedä ikäänsä tarkkaan tai oikeaa nimeään. Pelkää eniten maailamssa tulevansa jätetyksi yksin.
Theme:

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti