2016/05/07

ghost train

I was going to take these photos in a different place originally, there was an old railway that I had wanted to take photos for a really long time. But when I arrived to that place, there was no railway. So now the ghost train, the one that I imagined as a child, has no longer a railway. All the ghost people riding it have no train to ride and all the ghost train stations stay empty and the ghost people can no longer visit their ghost places and other ghost people. The ghost travelers still need a way to travel, how can they now travel? How had I even forgotten this ghost train in the first place?


Mitähän tossa ekassa kuvassa edes tapahtuu, haha. Aurinko on mun pahin vihollinen ja suomi tuntuu tönköltä kieleltä joten siksi englanti alussa ja musta tuntuu että se meni tosi huonosti ja ehkä joskus poistan sen äääää. Joo ja tosiaan Shaulalla on Lyran vanha peruukki ja tykkään, luultavasti pysyvä. 
Kevät on kyllä niin kiva kun on vihdoin valoa, mutta mä kyllä koulen siitepölyallergiaan. Ja toisaalta oikeasti vihaan aurinkoa.

1 kommentti:

  1. WOW! Siis aivan mahtava blogi, miks en oo löytänyt tätä aiemmin? Ihania kuvia, kuvakulmat olivat aivan täydelliset :) Mun on pakko mennä selailemaan sun blogia^^

    angelspullip.blogspot.fi

    VastaaPoista