2014/07/12

rest in peace rakas hiiri


Mun hiiri meni rikki ; w ; Käytän ny sit piirtopyötää mut haluisin kyllä hiirenki nii pääsisin pelaa. Ja kattokaa, uus header! Näin kerrankin vaivaa ottamaan selvää gimpin fonteista ja latasin pari niin jaksoin sit tehdäkkin ton.
Tää postaus sisältää kuvia jotka on vanhoja tai uusia, jääny joskus postaamatta. :D


Nää kuvat otin eilen, joskus myöhään illalla. Kuvaaminen on jääny lähes kokonaan illalle ku en tykkää suorasta auringonpaisteesta. & seuraavat kuvat on otettu viime kuussa mummolassa, mutta vaan jääny postaamatta.


Lähinnä oon ollu koneella ja ommellu nukeille mekkoja, aina välillä tulee parin päivän jaksoja millo huvittaa ommella. Muuten, sain tos idean jo pari kuukautta sit laittaa kirjoista jotain parin lauseen lainauksia postauksen alkuu, unohin sen sit melkee heti, tänään sit muistin sen taas. Oiskohan se ihan liian huono idea? :3
 
Se kai sit tästä postauksesta, ei oo hirveesti varmaan muutakaan asiaa.

11 kommenttia:

  1. Hehe näin sut sillon illalla c: kivoja kuvia

    VastaaPoista
  2. Wow, aivan ihania kuvia :3
    Lyyra on ihanuus nawnaw ♥

    VastaaPoista
  3. Yhyy,otan osaa hiiren puolesta. ;_;
    Mutta ihania kuvia,kumpa täälläkin päin paistais aurinko ;u; <3

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia, Ofelia ja Lyyra ovat kummatkin todella kauniita nukkeja. c:

    VastaaPoista
  5. lol luulin eka että sulla oli joku lemmikki hiiri joka kuoli XD mut joo köh mä voin lahjoittaa sulle uuden hiiren tietokoneeseen mulla on niitä miljoonia tuolla laatikossa.. (y)

    Mutta toi uusi banneri..wow niin hieno *-* ja noi muutkin kuvat ♥♥ Oon ihan kuollut Lyyran täydellisyydelle, koska toi peruukkimeikkisimmu yhdistelmä on liian täydellinen, sopii Sfoglialle hyvin (: Lemppari kuva taitaa olla toi eka kuva Lyyrasta, koska toi sen kampaus ja muutenkin kaikki tossa on niin upeaa !

    Ja mun mielestä se lainaus juttu ei ole huono idea ollenkaan ^^ Mutta postaile taas sitten pian~

    VastaaPoista
  6. Minäkin ajattelin heti, että sinulla on lemmikkihiiri kuollut, mutta tottahan toki tietokoneen hiirikin on haikea juttu X3! (en tiie miten pärjäisin ilman hiirtä D: en mitenkään...) Toivottavasti saat pian uuden tilalle :D.
    Toi uusi banneri on todella magee<3! Ja nuo kaikki kuvat on todella suloisia ja ihania, tykkään sun kaikista neitokaisista, ne on kaikki niin sööttejä♥.

    VastaaPoista
  7. Oi ihania kuvia ! ♥ Osaat kuvata tajuttoman hyvin ! Ja toi uus banneri. Wou.

    crazypullip.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia! <3 Ja ihana toi banneri c:

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo kuva, jossa Lyyralla on kukkia hiuksissa. Muutenkin suloisia kuvia.

    VastaaPoista
  10. huah mäkin luulin et joku oikee hiiri on kuollu XD muttajooh tosi ihania kuvia, varsinkin tuo viimeinen ♥ ja ei se lainausjuttu ainakaan huono idea ois!

    VastaaPoista