2014/07/20

I cry in the darkness as I call out your name

" "Tämäkö? Tämä on ajatuseula", Dumbledore sanoi.  "Joskus minusta tuntuu - ja varmasti sinäkin tiedät tunteen - että mieleen on kerta kaikkiaan sulloutunut liikaa ajatuksia ja muistoja."
"Öh", sanoi Harry, joka ei rehellisesti voinut sanoa milloinkaan tunteneensa mitään sen tapaista. "
 - Harry Potter ja Liekehtivä Pikari, J. K. Rowling

Tervehdys sinä maan asukas. Olin tosiaan eilen Pullipsuomen miitissä. Sain vaan pari kuvaa koska olin niin laiska ja en osannu säätää kameran asetuksia niin hyvin.

Toi paita <3
Kilta. Kattokaa nyt kuinka ihana sen on *q* Ja tälläki tuo paita *kuolausta*
Tää oli vissii miitin järjestejän nukke. Oikeesti kattokaa sitä, niin sulonen.
Lahjavaihtosäätöä. Mä sain tuon paketin joka on tehty jostain kirjan sivuista ja siinä on toi vaaleenpunanen nauhakukkasäkkyrä mikä ikinä. Sain aivan ihanan hameen joka on täydellinen shaulalle, näette sen sit ens postauksessa.
Maailman hienoin ryhmäkuva, nukkesydän.

Kiitos oikein kivasta miitistä kaikille. :)

Sain yks päivä suunniteltua nykyisille nukeille tulevat muutokset. Osku ja Aina tarvii peruukit lutsilta, Lyyra, Tadsku, Aina ja Shaula tarvii koleelta kissalta chipit, ja Aina ja Shaula tarvii obitsut. Konnakin tarvis uuden obitsun värjääntyneen tilalle mut se voi odttaa siihen asti et mullon rahaa kunnolla. Ensin mun kaikki rahat menee cossiin ja sit Traconiin (tosin on mahollista et amoi dollssilla ois siel myyntipöytä nii sais ehkä jotai sieltä). Vasta sen jälkee mullei pitäis olla mitään joka syö mun rahat. 

Ja loppuun vielä aivan ihanan given mainos.
PicMonkey Collage
giveen tästä tai painamalla kuvaa
Mut nyt meen, koska mut pakotetaan pois koneelta.
ps. miten mullon näin paljon lukijoita? missä vaiheessa niitä ehti tulla näi paljon? 

7 kommenttia:

 1. Hmm ensinnäki jee Harry Potter-lainaus. :'D

  Mut joo tosiaan oli kiva miitti ja sulla on ihania kuvia sieltä. :3 Toi sydänryhmis kyllä tosiaan oli varsin mahtava. :'D Kiitos sullekin kivasta miitistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee potter on paras ^^
   Sydänryhmis on paras ryhmis ikinä :''D

   Poista
 2. Aw vaikutti todella kivalta miitiltä, ehkäpä mäkin, joskus (10000000-vuoden päästä) uskaltaudun tulemaan johonkin miittiin, että näen kaikkien sööttejä nukkeja :'D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aika vanhaksi saat kyllä elää ennenku uskaultausut miittii :DD kannatta mennä, niissä on nii söpöjä nukkeja ja mukavia ihmisiä.

   Poista
 3. toi lainaus oli musta jotenki kiva o u o
  mutta siish ihania kuvia sait miitistä, tuo buyl (äh kirjotin ihan varmasti väärin mut oon liian väsyny) on supersöpö <3 ja ihana ryhmis :"D

  VastaaPoista
 4. Nawws, suloisia kuvia c:
  Möhmöh, ois ollu kiva olla siellä, ja nähä sua <:

  VastaaPoista
 5. toi totoro paita.. MÄ HALUAN SELLASEN siis mun nukelle sekä itselleni mutta kuitenkin pointti on se, että kuka toi nukkeilija on ja mistä se on tollasen paidan löytänyt xOO <3 ?
  mutta söpöjä nukkeija teillä kaikilla on ^^

  ja hehe tiedän ton tunteen, Izaya, Oz ja Tewi kaikki tarttee peruukit öm mutta mähän käytän rahani vaatteisiin, vaikka äsken piti käydä ostaa farkut mutta päädyinkin paitaan, juu ei tässä mitään B'----))

  VastaaPoista