2014/06/24

rakastan sua pullipstyle puspus

kaikki tietää jo... ainakin ne jotka seuraa mua instassa (@islandino) ja flicrissä (taruolento)... jos ei nii muistatteko käpymetsän puolelta samanlaisen boksin? ;-D
ootte ihmeellisiä jos ette jo tiiä...


 
dal chenille du jardin
 
LOOK AT SHE
DAT FACE
 
 
 
 
pinkki ei oo sun väris, eh

Raiko tuli tutustumaan talon uuteen asukkiin ja ilme kertookin aikalailla tunteet. Matotyttö ei oikee perusta ihmisistä.
 
 
 


OMG
Ette tiiäkkää...
Pullipstylessä mun nukke oli jostain syystä lähetetty pikana ja se tuli tänä aamuna meijän kotiovelle saakka. Joten sain sen jo nyt <3

Mullon vaan ongelma nimen kanssa... Mun piti antaa sen nimeks Aiko kunnes tajusin et se on liian lähellä Raikoa (siis vasta äsken tajusin ku olin jo melkee päättäny). Joten eiku selaamaan nimikonetta ja miettimään niit nimiä joista mä pidän.

ARINA SATOKO AINA

Mä en lyö nimee vielä lukkoo joten älkää hämääntykö jos se vielä muuttuu, en tee nukkeprofiilia ennenku se on varma. Ainaksi sitä kutsutaan. Mä oon saanu kehiteltyy päässäni Ainan persoonan aika hyvin mutten oo vielä saanu sanoiks sitä minnekkää.
Obitsun koitan saada tilattuu viel tässä kuussa (noi obitsun kädet paris kuvassa oli siis kössitty vaa Raikolta hetkeks), mulla just ja just riittää siihen rahat. Silmät tulee sitku mulla on varaa tilata cool catilta kaikkee muutaki ja peruukkilla sama juttu, enkä oo vielä ees päättäny mistä hankin sen.

Jja blogger tosiaan bugailee erittäin inhotavsti hallintapaneelin kaa joten en pysty lukeen oikeen kaikkien postausia (ja sain sen käsityksen et kaikilla on sama ongelma), kun en oo lisänny kaikki blogloviniin.
Ja oon kans lähössä huomenna mummolaan raaheen, saatan ehkä ehtiä postaamaan jossain vaiheessa, mutten lupaa mitään. Oon sunnuntaina jo kotona nii viimmestää maanantaina tulee uus postaus.


 
Lyyra ja Tadase vaihto chipsejä. Tilaan lyyralle vielä tummemmat ruskeet ja Tadaselle jotkut jotka on lähellä sen meikkejen sinistä.

Nyt mun todella pitää mennä pakkaamaan. Heippa!

11 kommenttia:

 1. Onnea uudesta nukesta- tositosi suloisen Dalin sait! :3 Kiva, että paketti saapui tosi nopeasti - uskomaton tuuri sinulla oli toimituksen suhteen!

  Toivottavasti keksit pian lopullisen nimen uudelle tyttösellesi! Itsekin kärvistelen nimiongelman kanssa, kun päätin uudelleennimetä nukkejani ja muutamalla ei vielä nimeä ollut muutenkaan - vasta 2:lla nukella on selvät sävelet nimen kanssa..

  Tadaselle sopii tosi hyvin nuo siniset chipit! Voinko muuten kysyä, mitkä nuo siniset chipit ovat malliltaan? :3

  Pidähän mukava mummolareissu! :)

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta nukesta! Aina on todella suloinen neiti, tuo stock-asu on ihana! :3

  VastaaPoista
 3. Aina on niin suloinen tyttö <3 Kuten jo flickrissä huomasin tämän niin olin heti silleen (ja vieläkin) että "awww joku on saanut yhden maailman söpöimmistä Daleista ♥♥ !!!" Rakastan tota sen face uppia, sulle kyllä kävi hyvä tuuri kun sait noin nopeasti neitisi (:

  toi sen stockasu toukkapuku i'm in lööööv *_____* liian söpöä

  Ja pidän tosta Lyyran ja Tadasen chipien vaihtamisesta ! Lyyralle kyllä miunkin mielestä sopisi vielä tummemman ruskeat ♥ Mutta ihania kuvia kaikki, ja onnea vielä tuosta söpöstä neitokaisestasi :3 & mäkin oon lähtemässä mummolaan tänään, mutta joo hyvää reissua ! ^^

  VastaaPoista
 4. aaws liian ihana tyttönen > u <

  VastaaPoista
 5. Weee, onnea uudesta tyttösestä ! * 3 * Hän on SUUUPER SÖPÖÖ. ;_; <3
  En itsekään ole hyvä nimien keksimisessä, mutta tuo sinun esittämäsi olisi omasta mielestäni ainakin täydellinen. *u*

  VastaaPoista
 6. Jes vihdoin toimii bloggerkin! :3
  Olin silleen heti "se on se mato, eikä ihanaa ; ___ ; <3333"
  Oiiih ihana pötkylä tämä neitonen, onks stock-peruukki muuten hyvä laatuinen, kun näyttää vähän samanlaiselta ku Merlin o u o
  Ahhh, toi stock asu on jotain älyttömän suloista, siis oikeesti tää on yks lemppari Daleja koska gash täs näkyy et suunnitteluun on käytetty oikeesti aikaa ! ;3

  Lyyra on ihana noille chipseillä, sopii ihan älyttömän hyvin nuo tuollaiset rusehtavat *u*
  Samoin toki Tadasella :3

  + Otathan uutukaisen mukaan 1.7 mittiin ? cx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otan mukaan joo 8D peruukki on tosi hyvälaatunen, parempi ku merlillä.

   Poista
 7. Oiih niin suloinen Aina x33 <3

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Awwww liian söpöä ; ____________________ ; ♥
  Onnea kamalasti älyttömän söpösestä uudesta tyttösestä ; u ;
  Munkin oli tarkotus ostaa toi dal :3

  VastaaPoista
 9. Aw tosi söpö! ♥♥ Onnea uudesta tyttösestä :)!

  VastaaPoista
 10. Mato <3 Joka on tosi tosi tosi söööpöö!!!!

  VastaaPoista