2013/06/21

jotta rakastaisit minua päätin vetää päivän bugit ja olla toimimatta

blogger on selvästi sanonut tuota otsikkoa mulle koko päivän, se ei eilen toiminut ollenkaan, se vaa temppuili ja väitti etten lue mitää blogeja ja sano aina virhe kukoitti tehä jotai.

Ihan ens alkuun sellasta, että sain pokkarin, Canon IXUS 135, se on ihan kiva mutten osaa käyttää sitä (koska automaattitarkennus ja pokkaril kuvaaminen on vaa nii vaikeeta), enkä varmaan koskaan tuu käyttää sitä paljoo, koska mun Nikon D200 on niin ihana.

Mut btw otin sil pari kuvaa ulkona en tiiä mitä mössöö ne on kehtaanko ees tunkee tänne mut tungen kuitenki

 Mä lupaan opetella käyttämään pokkaria, ne on käteviä, ja muutenki tuntuis ihan tyhmält jättää pölyyntymään mummilta saatu lahja jonnekkin nurkkaa, mut kyl mä siis käytän edelleen mun järkkäriä, samoin tätä pokkaria.

Ja ainii, ku olin kuvaamssa siriusta, ja kuljin tiellä sirius kädessä nii epähuomiossa sen käsi oli tippunu,huomasin sen vast myöhemmin, nii en tietenkää löytäny sitä,  ja se tsessään käsen tippuminen ei haittaa, mut se haittaa että sen käden nivel meni, ku mullaon kyllä lisäkäsiä, muttei niveliä. No koitin tehä sille fimosta uutta niveltä joka ei liikkuis, ei siit oikee mitää tullu, nyt se on teipillä ja sinitarralla kiinnitettynä... jaa ei mul muuta ollu
paitsi et kukaa ei huomaa k-virheitä, eiks nii.

7 kommenttia:

 1. Ihuna nukke :3
  Oooh..Näin ensimmäisen kerran pullip käden noin läheltä ui ui ui söpöjä pikku käsiä :3

  http://lapasenmonsterit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Raikon kuvat oli suloisia ja niissä oli kivat kuva kulmat:)

  Raiko on niin sulonen<3<3<3

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia, neiti on niiin nätti♥ Harmi että Siriuksen käsi ja nivel hävis :(

  VastaaPoista
 4. ihana raiko ♥

  voihh sirius parka :c

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kuvia Raikosta! <3 Laatu on musta ainakin tosi hyvä, kuten aina. Noi posetukset toimii hyvin. Rakastan tota mekkoa! <3 Se on tosi kaunis. :3

  VastaaPoista