2013/04/22

No no no no more tomorrow

yeah mun otsikointilahjat, heti jostan kpopbiisistä toikin vedetty, en toki rakasta tabloa yli kaiken 
Pöö!
Pitkästä aikaa! Toi tauko pääs vähän venymään. Mut nyt mä olen kuitenkin taas täällä, ja KOITAN postailla suht. aktiivisesti. Vaihon blogin nimenkin tässä taon aikana, ulkoasun, ja mun blogger-käyttäjäni nimen, siis se on nyt taruolento, ei enää islandi. Semmosta 8)

Hehe, tytöt (ei poika siis) on kokenu kans muutoksia~ 
Kuvat varmaan  kertovat jo ihan tarpeerks paljon?

Ja ommaan nää kuvat Amalialle, Hertalle, Ericalle, Hennalle, Siirille, ja Iidalle! Ootte kaikki ihania kavereita, nähdäänhän taas pian?

kannattaa klikkailla kuvat isommiksi, silloin laatu paanee huomattavasti


oo, ötökkä konohan päässä! o.o








Konoha on siis saanu uuden peruukin, ja stockchipsit takas. Rakastan tota peruukkia yli kaiken, semmonen ihana ja silkkinen ~ no ehkpä kun tänään saatu

Sitte Raiko, joka on hänkin saanut uuden peruukin.








Noniin :) tossa peruukissa on muuten sellasia valkosia raitoja, mut ne ei näy kunnolla, ja oikeesti toi peruukki on hitusen tummempi. Ja Raikon silmämekanismi on muuten modattu sillee et se voi kattoo kieroon (kiitos, amalia!)




:D




Eiks parhaat jutut jätetä aina viimmesiks? JOO
nimittäin.
Mulla on uus nukke.
Annetaan kuvien kertoa hänestä.



^MUSA PÄÄLLE^
rakastan tätä biisiä ja tabloa 
selaa kuvat suht. hitaasti


Hänen nimensä on Ofelia. Malillataan neito on Pullip Rovam. Sain siis Ofelian synttärilahjaksi, ostettiin käytettynä huuto.netistä. Sen naamassa on pieniä tummia pilkkuva, pitää koittaa hioa varovasti pois, jos jaksaa/ehtii/muistaa joskus. Ofelialla on siis Konohan stockvartalo ja obisukäsivarret näissä kuvissa, hopeinen peruukkinsa, ja TY Raikin (kirjotin eka vahingossa raikon, öööööö mitä?) stockchipsit, jotka sain Melleltä.


Nooh, mitäs tykkäätte Ofeliasta? Mä ainakin rakastan. Noi  tyttöjen peruukit tuli siis tänään cancanista, mun synttärilahja oli nekin. oon oottanu niitä jo 3 vk, ja tänään tuli. Oli varmaan jumittunu tulliin, mut makso niin vähän ettei niistä voinu laskuttaa.
Ööö, ei mulla oo sitte enää mitää muuta, että noi kaikki mekot oon tehny ite, kun multa gosussa pyydettiin kertomaan, mistä mun nukkejen vaatteet on. 

Ja ööö, ei mulla muuta.

Loppuextra:
tässä oli ennen kuva mutta blogger 
 
Siis tosiaan kävi niin että toi poika ja sen kaks kaveria härnäs mua kun kuvasin. Sitte ku ne lähtä niiden pyörien lue, jotka oli vähän matkan päässä. No, ton tyypin pyörä oli varastettu silläaikaa kun ne härnäs mua, kuulin kun se soitti sen äidille "äiti, mun pyörä varastettiin kun jätin sen sen metsään hetkeks, joo en huijaa..." enempää en kuullu ku lähin.


P.S
Saatan lisäillä mun flikriin (<- LINKKI) kuvia vähän useemmin kun postaan

17 kommenttia:

  1. Sä postasit >w< ♥ Loistavaa. Ensimmäisenä sanon, että rakastan Konohaa ja Raikoa nyt entistä enemmän (en uskonut, että se on enää edes mahdollista öwö) Mutta siis Konohalle sopii tuo valkoinen peruukki (loistavaa, että se on valkoinen, joskus nimittäin itsekin haaveilin valkoperuukkisesta Lunatic Queenista ♥) Raikolle tuo liila on kyllä täydellinen väri öwö

    Ja Ofelia ♥ Kaunis neiti. Oot onnekas, kun sait metsästettyä itsellesi Rovamin. Se on niin kaunis. Tykkään tuosta omalla tavallaan herkästä ilmeestä, mikä sillä on.

    Hyvä, että joillakin menee hyvin nukkeilun suhteen ^^'. Itelläni on ollut pienenpientä turhautuneisuutta tässä raha-asioiden ja Reinan kanssa x'3 ~

    give-me-your-helping-hand.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Onnee uudesta nukesta ja nyt kaikki näyttävät paljon paremmilta ^w^ Pojat sai ainaki opetuksen >:D

    VastaaPoista
  3. Konoha on niin kaunis<3
    Raikolle toi peruukki sopii ihanasti ja uusi neiti ofelia on aivan ihana! Se poika sai opetuksen:D mutta kivoja kuvia<3<3<3

    VastaaPoista
  4. Ihan kivat peruukit c: Ofelia on kaunis <3 Onkos sillä sama peruukki kuin Bonniella? Näyttää niin tutulta :D Voitko tänään olla? Tai edes tulla näyttämään mistä sitä army paintteria saa?

    VastaaPoista
  5. Jee postasit ,sun kaikki nuket on ihania :3
    Hih kivoja kuvia ja onnee uudesta nukesta (:
    Lol toi poika~ xd

    VastaaPoista
  6. Awaw Konoha on niin kaunis ;___________; ♥♥ Sen peruukki näyttää silkkiseltä ja mmm en tiedä mitä sanoa > o < Sekä Raiko :--3 Sen peruukki on myös ihana ja se on niin söpö ^/////^ ♥♥ Molemmat neitokaisesi ovat syötävän suloisia ja tekis mieli kaapata ne tosta ruudun läpi, mutta mulla ei ole taikavoimia joten e w e"
    Ofelia <3<3 TÄYDELLINEN T 3 T Neiti itse täydellisyys, minä pidän hänestä jo nyt todella paljon n u n ♥
    Oot niin hyvä kuvamaankin c: Ihanaa että liityin blogiisi lukijaksi x3 !!

    Heh, mulla kävi melkein samanlainen juttu, kun olin itse kuvaamassa kuvatarinaa niin joku pikku tyttö tuli härnää mua :---D
    Jaahas, sinäkö olet tehnyt noi mekot ihan itse ? ^^" <3<3 OOT TAITAVA TEKEMÄÄN NUKEILLE VAATTEITA, luulin eka että ne on jostakin ostettuja, mutta wow T w T ♥

    VastaaPoista
  7. Sylvis, juu, saman mallinen peruukki ku Bonniella, mut erivärinen. Mua vähän harmittaa ku cananin kuvassa se oli tummempi :/

    Moottinen, ääää, ihana kommentti, kiitos paljon n u n'

    JA KIITOS TOSI PALJON muillekkin kommentoijille, ite aattelin että mut ois nohdettu tän taon aikana.... Mut ei ollu, ootte ihania.

    VastaaPoista
  8. älä hio sitä naamaa :p tulee valkosia kohtia siihe

    VastaaPoista
  9. Oii ihana ihana Konoha :3 se on tosi nätti tol uudel peruukil ja rakatan sen chippei ~ n w n kivat et pidit ne sil, koska pidän niist liikaa !!

    Sitte Raiko on kans tosi ihana uudel peruukil ja chippeil, sopiii hyvin sen meikkiin (: Hihii minäkin olin paikalle kun teit sille silmämodauksen!

    Jajaa oii Ofeliaaa aa ! c: ihana, toi ihanasti täydennystä sun nukkeperheeseen että nam nam ~ peruukki on jostain taivaasta napattu ja ja toi sen päällä oleva mekkokin c; ilmeisesti sun omaa käsialaa heh~

    pakko sanoo kumminki et Konohast pidän eniten sun nukeist keh keh ! se on vaan niin täydelline ja kaikkee muuta ihanaa c: se on tooosi söpö ja suloinen et pakko kehuu sitä paljon sitä viel tähän loppuun ♥3♥

    ++ Tadase on tosi komee kans, vaikka sitä ei tässä postauksessa näyttänykkään ;3
    Jaja kiitti ommauksesta, jos mua tarkoitit o.o aww säki oot kans ihana

    VastaaPoista
  10. Sinulle on haaste blogissani C:

    ⊱ Wicked--Wonderland.blogspot.fi ⊰

    VastaaPoista
  11. Sun nuket on niin naaw söpöi nykyään :'3

    VastaaPoista
  12. Oih <3 Uudet peruukit sopii todella hyvin, onneksi äitis ei valinnut mitä sattuu xdd
    Mutta kauniita neitoja, Ofeliakin on nätti ♥ Tahtoisin nähdä häntä stock-vaatteissa? *u*

    VastaaPoista
  13. toi kappale<33 ihania kuvia!

    sofianukkeilee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  14. new blog love tunnus blogissani!

    VastaaPoista
  15. Awwwwww! Konohan ja Raikon peruukit on ihania, sopii niille täydellisesti <3
    Ja Ofelia! Hän on niin täydellinenihanasöpökaunistosihieno ja kaikkee <33 Rakastuin etenkin tohon 3. kuvaan Ofeliasta c:::

    VastaaPoista
  16. Waah!x__x KETKÄ POJAT SUA HÄRNÄS?? Toivon ettei Henri... ;__;

    VastaaPoista